Te hogy állsz ezzel?

Címkék: aktuális aktualitások

2010.05.04. 22:43

Épp ezen a cikken akadt meg a szemem, amikor eszembe jutott, hogy ez jó lenne az én saját, kismamás blogomba, mivel olyan kismamaportálos/kismama-portálos/kismama portálos. (Sokféleképpen (konkrétan 3) láttam már leírva ezt a portálos fogalmat, ami azt írja körbe, hogy "minden, ami kismama". Nem is rossz ez a szlogen. Azt hiszem, rögtön le is foglalom magamnak. Gyorsan rákerestem az interneten, a Google-ban és az első pár oldal átlapozása után azt találtam, hogy kb. lefoglalhatom magamnak, mert csak egy mottóra bukkantam, ami közeli lehet: "minden ami kismama". Hát ez meg nem 100%-osan ugyanaz, ugyebár. ;-P Ebben a jelmondatban az a jó, hogy BÁRMIt jelenthet... B->)

Visszatérve az eredeti témámra, ez a szóban forgó link: http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-270432

Ne a politikát halld ki belőle, kérlek (az most úgyis változik), hanem azt az örök aktualitással bíró témát lásd meg benne, hogy pontosan mivé is ÉS mikor is kezdjen egy kismama "átalakulni", "visszavedleni", amikor újra dolgozni akar (nem mintha eddig nem 0-24-es munka-szolgálatot teljesített volna...) és hogyan is kerüljön viassza a(z újra) gazdaságilag produktiív piac berkeibe. Ez a cikk ezt a témakört feszegeti.

TE mikor mentél/mennél vissza dolgozni? Hogynan kezdenél/kezdtél neki a folyamatnak? Visszamennél egyáltalán? Ha nem, akkor mit teszel/tennél helyette? Írd meg, várom! Már csak azért is, mert én még ennek az egész procedúrának az elején tartok... egyelőre.

Szép estét! Jó agyalgást!

Gizus

A bejegyzés trackback címe:

https://kismama-portal.blog.hu/api/trackback/id/tr281975284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása