ROBBANTÁSOK!

Címkék: aktuális aktualitások

2010.04.30. 23:07

Na, nem igazi robbantásokra gondolok, hanem képletesen értem a dolgokat.

Most kettőről szeretnék beszámolni: az egyik az Oxford University Press nevéhez kapcsolódik. Egy - általam biztosan - nem remélt újdonsággal (?) rukkolt elő a napokban az OUP. Egyelőre még nem lövöm le a poént (na, de harcias hangulatomban vagyok). Már csak azért sem, mert megyek mindjárt vissza dobozolni...

A másik pedig egy emlékeztető (ez már jobban kismama-specifikus): hamarosan közeleg a SZÜLETÉS HETE - május 2-9. között. www.szuleteshete.hu - A családdá válás ünnepe. De mi is az a Születés Hete? Magán a portálon ez a definíció olvasható: "A Születés Hete az évnek az a kiemelt hete, amikor a családalapítással kapcsolatos fontos információk egy egységes arculattal rendelkező országos rendezvénysorozat keretében koncentráltan érhetők el az érdeklődők számára."

E hét keretein belül sok helyen rendeznek programokat - szerte az országban több helyen (pl. Ajka, Baja, Budakalász, Dunaharaszti, Eger, Debrecen, Gödöllő, Kecskemét, Keszthely, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nyíregyháza, Szolnok, Törökbálint, Velence) is helyet adnak ennek a rendezvénysorozatnak. A Születés Hetének fóruma is van (www.szuleteshete.hu/forum) - ott is lehet tájékozódni.

És ne feledjük, MÁJUS 2. ANYÁK NAPJA! Éljenek az édesanyák! :-)))

Május 5-éről pedig kevesen tudják, hogy a Nemzetközi Bábanap, vagyis a Szülésznők Napja, és lehet, hogy azt még kevesebben tudják, hogy Rúzsa Magdi is diplomás szülésznő, de ő már nem merne szülésnél segíteni.

Bővebben később, mert most tényleg várnak a dobozaim...

Szép estét és kellemes hétvégét!

Gizus

A bejegyzés trackback címe:

https://kismama-portal.blog.hu/api/trackback/id/tr601965558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása